Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verpakking Hoogeveen

Bij Bonsema Verpakking zit u goed voor al uw verpakking in Hoogeveen. U vindt bij ons niet alleen verschillende dozen, maar ook tape, folie, opvulmateriaal en meer. Bekijk het ruime aanbod op onze website! U kunt als particulier of bedrijf een offerte aanvragen voor kleine en grote aantallen verpakkingsmateriaal. Stel dat u zelf geen ruimte heeft voor de kartonnen dozen en andere materialen, dan kunt u uw verpakking ook in Hoogeveen of Groningen opslaan bij Bonsema Verpakking. We zorgen bovendien voor een supersnelle levering!

Verpakkingsmaterialen Hoogeveen

Niet alleen bieden we u bij Bonsema Verpakking een ruim aanbod verpakkingsmaterialen in Hoogeveen, we leveren ook maatwerk. Wat dacht u van bedrukte dozen of tape met uw eigen huisstijl en/of logo? Zo geeft u uw bedrijf extra reclame en krijgen uw klanten een mooi pakketje. Ook dozen bedrukken in kleine aantallen is mogelijk. Hier hebben we een speciale machine voor die ook dozen in alle maten kan snijden. Zo bent u ook als kleine winkel of webshop bij ons aan het juiste adres voor uw verpakkingsmaterialen in Hoogeveen!

Verpakkingsdozen Hoogeveen

Neem gerust contact met ons op als u op zoek bent naar verpakkingsdozen in Hoogeveen. Wij leveren dozen voor vooraanstaande klanten, zoals de Gemeente Groningen en de HEMA. In uw offerte kunt u aangeven of u wilt dat wij een doos bedrukken voor u. Maak uw keuze uit onder andere bedrukte postdozen en bedrukte vouwdozen. Ook als u verpakkingsdozen in Hoogeveen wilt aanvragen zonder bedrukking, is dit natuurlijk mogelijk. Bij Bonsema Verpakking staan we voor u klaar met een persoonlijke service!