Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Postdozen bedrukken

Wilt u graag meedoen met de grote spelers en uw postdozen laten bedrukken? Bij Bonsema Verpakking regelen wij dit voor u! U levert de benodigde gegevens aan zoals uw huisstijl en/of uw logo en wij zorgen voor de perfecte afwerking. Als u slechts een klein aantal kartonnen dozen wilt laten bedrukken is dit ook mogelijk. Wij maken gebruik van een unieke machine die speciaal gemaakt is om kleinere oplages te bedrukken! Ook voor al het andere drukwerk zoals verzendzakken bedrukken kunt u bij ons terecht. Wilt u graag postdozen laten bedrukken bij Bonsema Verpakking? Neem contact met ons op!

Postdozen bedrukken met deksel

Door gebruik te maken van hoogwaardig drukwerk kunnen wij uw postdozen bedrukken. Met deksel of zonder, alles is bij ons mogelijk. Het kan voorkomen dat u wel graag postdozen wilt gebruiken, maar er geen plek voor heeft bij uw onderneming. Dit is geen probleem! Wij houden graag uw dozen op voorraad zodat u deze altijd kunt gebruiken wanneer dit nodig is. Voor de optimale herkenning voor de ontvanger kunt u ook nog tape bedrukken om het pakket volledig af te maken. Postdozen bedrukken met deksel laat u op professionele wijze doen bij Bonsema Verpakking!

Postdozen laten bedrukken

Met de grote expertise van Bonsema Verpakking kunt u uw postdozen laten bedrukken. Zo kunt u uw bedrijfsverpakkingen een stijlvolle uitstraling geven, ook voor kleinere oplages! Daardoor kunnen ook de kleinere ondernemingen profiteren van onze vakkennis. U kunt langskomen bij één van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen en ons volledige assortiment bekijken! Hier helpen wij u graag verder door uw postdozen te laten bedrukken.

Postdozen bedrukken bij Bonsema

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u helpen uw postdozen te bedrukken bij Bonsema Verpakking. Wij bieden deze service aan tegen scherpe prijzen en kunnen u zelfs helpen om uw dozen te bedrukken voor een kleine oplage. Door contact op te nemen met onze klantenservice kunnen wij u helpen met al uw wensen, en zelfs dozen op maat voor u maken. Of u nu graag vouwdozen bedrukken wilt of ander soort materiaal, wij zorgen ervoor! Postdozen bedrukken bij Bonsema helpt u met het profileren van uw bedrijf.