Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verpakking Groningen

Wat u ook maar wilt verzenden, voor uw pakket komt de beste verpakking uit Groningen! Bonsema Verpakking heeft al honderd jaar ervaring met het vervaardigen van het beste verzendmateriaal. Hiervoor gebruiken wij alleen het meest betrouwbare en duurzame karton. Onze kartonnen dozen zorgen er daarmee voor dat al uw verzendingen veilig aankomen bij de ontvangers. Een tevreden klant is telkens het resultaat! Bestel daarom altijd uw verpakking in Groningen bij Bonsema Verpakking.

Verpakking Groningen maatwerk

Wilt u een specifieke bestelling plaatsen bij Bonsema Verpakking in Groningen? Maatwerk behoort namelijk zeker tot onze mogelijkheden. U kunt de gewenste afmetingen voor uw verpakkingen aan ons doorgeven, zodat wij ze kunnen samenstellen met onze speciale snijmachine. Het maken van dozen op maat is een van onze specialiteiten! Als u op zoek bent naar de beste verpakking uit Groningen en maatwerk op de koop toe, dan is Bonsema Verpakking hét adres om aan te kloppen. Onze experts staan voor u klaar!

Verpakking Groningen bedrukken

Om uw verzendingen uniek te maken kunnen we uw verpakking in Groningen bedrukken met uw logo. Ook is het mogelijk om uw huisstijl of slechts uw bedrijfsnaam op uw verzenddozen af te drukken. Het uiterlijk van uw verzending is geheel aan uw wensen aan te passen. Zo weten uw klanten altijd meteen dat het pakket van uw bedrijf afkomstig is. Heeft u al een ontwerp waarmee we uw verpakking in Groningen kunnen bedrukken? Stuur dit gerust naar ons op en wij doen de rest.

Bonsema Verpakking Groningen

Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom bij Bonsema Verpakking te Groningen. Bij ons vindt u verpakkingen in alle soorten en maten, van kokers tot palletdozen. Bovendien bepaalt u altijd zelf de exacte oplage. Dat betekent dat u ook bij ons terecht kunt als u slechts een handjevol verpakkingen nodig heeft! We houden op alle mogelijke manieren rekening met uw wensen. Daarom weten onze klanten dat ze altijd op Bonsema Verpakking te Groningen kunnen vertrouwen!