Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Doos met deksel

Wilt u uw spullen veilig stellen en zorgvuldig vervoeren? Dan is een doos met deksel van Bonsema Verpakking wel zo handig. U kunt bij ons onder andere kiezen voor een doos met simpele klapdeksels, die u eenvoudig vast kunt tapen. Ook deksels met insteekklep behoren tot de mogelijkheden. Dit geldt onder andere voor onze handige postdozen. Alle dozen zijn in verschillende modellen en maten beschikbaar. Bestel uw doos met deksel daarom bij Bonsema Verpakking!

Doos met deksel karton

Kies uit ons ruime assortiment een doos met deksel van stevig karton. Uw spullen blijven hierdoor langer in perfecte staat. Over de veiligheid van postpakketten hoeft u zich dankzij deze verpakking evenmin zorgen te maken. Bovendien zijn onze verpakkingen ook in andere modellen te verkrijgen, zoals verzendkokers voor schetsen, ontwerpen en andere grote documenten. Bekijk voor alle mogelijkheden ons ruime online assortiment. Bij Bonsema Verpakking bestelt u eenvoudig een betrouwbare doos met deksel van hoge kwaliteit karton!

Doos met deksel bedrukken

Om een verzending te personaliseren kunt u bij ons uw doos met deksel laten bedrukken. Zo kunt u uw verpakkingen, bijvoorbeeld een brievenbusdoos, ontvangen met de opdruk van uw bedrijfsnaam, logo en/of huisstijlkleuren. Ook is het mogelijk om voor een persoonlijke opdruk te kiezen met een boodschap voor de ontvanger, bijvoorbeeld ballonnen voor zijn of haar verjaardag. Bij Bonsema Verpakking zijn de mogelijkheden eindeloos. Laat daarom bij ons uw unieke doos met deksel bedrukken!

Doos met deksel bestellen

Bij Bonsema Verpakking kunt u voordelig een doos met deksel bestellen die geheel aan uw wensen is aangepast. Vindt u in ons online aanbod bijvoorbeeld geen kartonnen dozen met de maten waar u naar op zoek bent? Dan maken wij deze voor u! Laat ons eenvoudig weten wat u precies wilt, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. In onze online winkel en showroom vindt u altijd precies wat u nodig heeft. Daarom is een doos met deksel bestellen bij Bonsema Verpakking altijd een verstandige keuze.