Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verzendzakken bedrukken

Als u vaak pakketten verstuurt kunt u overwegen om verzendzakken te bedrukken. Op deze zakken staat uw huisstijl zoals een logo. Hierdoor ontstaat er meer brand-awareness bij uw klant en wij willen u graag helpen met het ontwerpen van uw verzendzakken. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze vakbekwame klantenservice. Ook voor dozen op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Bezoek onze showrooms in Groningen en Hoogeveen en we helpen u graag verder om uw verzendzakken te bedrukken.

Plastic verzendzakken bedrukken

Of u nu verpakkingsdozen of plastic verzendzakken wilt bedrukken, bij Bonsema Verpakking weten wij hoe we dat het beste aan kunnen pakken! Door gebruik te maken van onze drukservice stijgt het uiterlijk van uw dozen aanzienlijk. Het geeft een stijlvolle uitstraling aan uw verzendmateriaal en uw klant weet precies wie de afzender is. Dankzij speciale machines kunnen wij deze verzendzakken ook bedrukken in kleine oplages, zodat u nooit met te veel zakken zit. Plastic verzendzakken bedrukken is een verrijking voor uw bedrijf!

Verzendzakken laten bedrukken

Kwaliteit en uitstraling, dat krijgt u door verzendzakken te laten bedrukken bij Bonsema Verpakking! De klant is bij ons koning, en dat willen wij u graag laten proeven! Door langs te komen in onze showrooms in Groningen of Hoogeveen kunt u zien welke kwaliteitsproducten wij aanbieden. Ook kunnen wij dozen bedrukken en door tape erbij te bedrukken creëert u de ideale verpakking. Een groot assortiment met scherpe prijzen, dat vindt u bij Bonsema Verpakking!

Verzendzakken bedrukken bij Bonsema

Personaliseer uw verzendmateriaal door verzendzakken te laten bedrukken bij Bonsema! Onze deskundige klantenservice staat altijd voor u klaar om u te helpen met al uw wensen en vragen. Zo gaan wij ervoor zorgen dat uw verpakkingsmateriaal altijd van de hoogste kwaliteit is. We kunnen het u zelfs nog makkelijker maken door verpakkingsmateriaal voor u op voorraad te houden. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van uw dozen! Wilt u graag verzendzakken bedrukken bij Bonsema? Bezoek onze webshop of neem contact met ons op!