Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Webshop verpakkingen

Als eigenaar of medewerkers van een webshop zijn verpakkingen natuurlijk onmisbaar voor u. Om uw producten zo veilig mogelijk bij uw klanten af te leveren, zijn de dozen van Bonsema Verpakking perfect. Al ruim een eeuw richten wij ons volledig op het produceren van hoogwaardig verpakkingsmateriaal. Wij volgende elke trend en zijn constant op zoek naar mogelijkheden om onze producten te verbeteren. Zo weten we zeker dat we voor uw webshop uitstekende verpakkingen maken die de reis van A naar B moeiteloos doorstaan.

Webshop verpakkingen bedrukken

Wilt u graag voor uw webshop verpakkingen laten bedrukken? Dan bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres! Een doos bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam is voor ons geen enkel probleem. Of u nu alleen grijstinten wilt of opvallende, felle kleuren, wij leveren uw bedrukte dozen geheel naar wens af. Via onze website kunt u eenvoudig zelf het ontwerp indienen voor uw webshop verpakkingen. De dozen bedrukken doen wij vervolgens met een speciale machine waarmee wij zowel grote als kleine oplages kunnen produceren. Hierdoor is het ook voor kleinere bedrijven mogelijk om professionele verpakkingen te laten maken! Wilt u meer weten over het bedrukken van dozen en mogelijke assistentie bij het ontwerpen van uw verpakking? Neem dan gerust contact op met onze specialisten. Zij vertellen u graag meer.

Webshop verpakkingen op maat

U heeft bij ons een ruime keuze uit dozen. Zit het perfecte formaat er niet tussen voor uw webshop? Wij maken verpakkingen dan graag op maat voor u. Onze experts geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Indien gewenst adviseren zij u ook over de juiste webshop verpakkingen. Het op maat maken doen wij in onze eigen fabriek. Zo hebben wij het gehele proces zelf in de hand en weten we zeker dat u dozen van de hoogste kwaliteit en in het juiste formaat geleverd krijgt.

Webshop verpakkingen bestellen

Bij Bonsema Verpakking kunt u voor uw webshop alle gewenste verpakkingen bestellen. Ons complete aanbod dozen en andere materialen vindt u terug op onze website. Zo kunt u gemakkelijk onze verpakkingen en andere producten, zoals tape en opvulmateriaal, bekijken. Wilt u grote aantallen webshop verpakkingen bestellen of dozen op maat laten maken? Vraag dan eenvoudig online uw offerte aan. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een zeer aantrekkelijk aanbod.