Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Verpakking laten maken

Wilt u een goede indruk achterlaten bij uw klant? Dan kunt u bij ons uw verpakking laten maken. Wij van Bonsema Verpakking zullen in overleg met u een prachtige verpakking produceren. Deze kunnen wij naar wens aanpassen in kleur en grootte. Tussen onze verpakkingen staan genoeg opties, zodat u zeker weet dat er een passend model is. Wanneer u besluit een verpakking te laten maken, profiteert u bij Bonsema Verpakking van jarenlange ervaring en een uitstekende service.

Verpakking laten maken en bedrukken

Professionaliseer uw onderneming met gepersonaliseerde dozen! U kunt uw verpakking laten maken en bedrukken bij Bonsema Verpakking. Sinds 1917 hebben wij ervaring met het leveren en ontwikkelen van verpakkingsmaterialen voor de industrie en het bedrijfsleven. 

Kies ervoor om uw verpakking te laten maken en bedrukken door de beste specialisten en profiteer van onze expertise. Wij doen dit uiteraard in samenspraak met u, om samen tot een perfecte oplossing te komen!

Eigen verpakking laten maken

Wilt u optimale naamsbekendheid bereiken? Dan raden wij aan een eigen verpakking te laten maken. Klanten zullen bij mooie kartonnen dozen een prachtige beleving creëren. Bestel uw dozen op maat of kom langs in één van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen. Of het nu gaat om verzenddozen of palletdozen, u kunt uw eigen verpakking laten maken bij Bonsema Verpakking en profiteren van jarenlange ervaring en scherpe prijzen.