Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Tape bedrukken

Voor de meest optimale ervaring kunt ervoor kiezen om tape te laten bedrukken. Als u dit combineert met het gebruik van bedrukte dozen op maat is uw verpakkingsmateriaal volledig gepersonaliseerd. Op onze webshop kunt u met onze handige tool uw eigen design maken. Zo kunt u tekst, kleuren en afbeeldingen toevoegen voor uw gepersonaliseerde tape. Wilt u dit liever laten uitbesteden? Wij kunnen voor u ook een design op maat maken. Zo kunt u uw verpakkingsdozen er professioneel uit laten zien. Tape laten bedrukken doet u bij Bonsema Verpakking!

Tape bedrukken kleine oplage

Mocht u een kleine onderneming aanvoeren dan kunt u bij Bonsema Verpakking uw laten laten bedrukken. Kleine oplages zijn bij ons geen enkel probleem omdat wij vinden dat bedrukte- verpakkingsdoosjes en tape voor iedereen beschikbaar moeten zijn.Dankzij onze ruime keuzemogelijkheden heeft u altijd de juiste hoeveelheid tape op voorraad! Tape laten bedrukken in kleine oplage doet u het beste bij Bonsema Verpakking. Wij hebben een ruim assortiment en bieden onze diensten aan tegen scherpe prijzen!

PVC tape bedrukken

PVC tape laten bedrukken van hoge kwaliteit doet u bij Bonsema Verpakking. Kies voor een doos op maat en gebruik onze tape om deze goed af te sluiten. Op onze webshop kunt u een tool vinden om zelf uw eigen PVC tape te ontwerpen. Hiermee maakt u binnen een handomdraai het design dat het beste past bij uw bedrijf. Wij zorgen er daarna voor dat wij deze tape zo snel mogelijk bij u bezorgen. PVC tape laten bedrukken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Tape laten bedrukken

Als u dozen bedrukken gaat kunt u er voor kiezen om dit aan te vullen door ook tape te laten bedrukken. Dankzij deze combinatie creëert u het meest persoonlijke verpakkingsmateriaal. U kunt uw logo en huisstijl aanleveren en wij zorgen voor de afwerking van de tape. U kunt bij ons in 1 keer dozen bedrukken en de bijbehorende tape. Zo heeft u het ideale verpakkingsmateriaal voor u, en voor de klant. Tape laten bedrukken doet u bij Bonsema Verpakking! Met ons ruime assortiment zit er altijd het juiste voor u tussen!

Tape bedrukken bij Bonsema

Dankzij jarenlange ervaring kunnen wij garanderen dat tape laten bedrukken bij Bonsema de juiste keuze is. Wij kunnen full-color de meest uiteenlopende designs printen. Niet alleen op tape, maar ook op vrijwel elke soort doos en op verzendzakken. Hierdoor heeft u voor elk product dat u wilt verschepen het juiste verpakkingsmateriaal, met een stijlvol logo of huisstijl erop. Bent u geïnteresseerd geraakt in onze diensten? Bezoek dan een van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen of neem contact op met onze deskundige klantenservice!