Beschermen

Bonsema Verpakking beschikt over veel verschillende soorten beschermmaterialen zoals: luchtkussenfolie, schuimkorrels, luchtkussenzakjes, schilderijverpakkingen, schuimfolie, etc. Kortom: wij hebben alles op het gebied van beschermmaterialen.

Soorten beschermmateriaal

Luchtkussenfolie, ook wel bekend als noppenfolie of bubbelplastic, beschermt dankzij de zachte noppen uw producten tegen krassen, schokken en alle andere beschadigingen. De noppenfolie leent zich uitstekend voor het versturen van allerlei producten.

Met behulp van schuimkorrels, ook wel bekend als opvulchips, vul je kartonnen dozen en verpakkingen gemakkelijk op. De schuimkorrels zorgen voor een goede bescherming, ook kwetsbare producten kunt u dankzij deze schuimkorrels veilig verzenden.

De luchtkussenzakjes die Bonsema aanbiedt zijn ideaal voor het versturen van kleinere producten. Door de noppen aan de buitenkant van het zakje worden de producten binnenin zeer goed beschermd. Luchtkussenzakjes passen zich goed aan de vorm van uw product aan.

Verpak uw schilderijen met de handige schilderijverpakkingen van Bonsema, zodat uw schilderijen en lijsten tijdens het transport niet beschadigd raken.

Met de Instapack Quick RT, maakt u gemakkelijk schuimkussens op maat voor al uw producten. Door twee actieve bestanddelen te activeren vormt het kussen zich perfect naar uw product.

Schuimprofielen, bieden bescherming aan kwetsbare randen en hoeken. Deze schuimprofielen komen in verschillende vormen en maten en zijn geschikt voor het beschermen van glas, spiegels, metalen, etc.

Schuimfolie op rol is ideaal voor het beschermen van producten die niet krasbestendig zijn. Denk aan glas, porselein, lederen producten, etc.

Contact

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte of bezoek een van onze showrooms in Groningen of Hoogeveen.

* verplicht