Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Vouwdozen

Bent u op zoek naar topkwaliteit vouwdozen om uw goederen veilig in te vervoeren? Dan zit u goed bij Bonsema Verpakking! Wij hebben al meer dan een eeuw ervaring in de verpakkingsbranche en bieden een ruim aanbod vouwdozen aan. Of u nu verpakkingen in enkelgolf of dubbelgolf uitvoering wenst, u vindt het bij ons. Naast verschillende varianten hebben wij ook diverse afmetingen in ons aanbod. Bekijk onze complete collectie online of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor het bestellen van vouwdozen te bespreken!

Vouwdozen kopen

Bonsema Verpakking is hét adres om vouwdozen te kopen. U bekijkt ons ruime assortiment eenvoudig online. Naast standaard verpakkingsmateriaal kunt u bij ons ook dozen bedrukken of dozen op maat laten maken. Onze vakmensen adviseren u graag als u op maat gemaakte verpakkingen wenst. Zij kijken naar uw wensen en onze mogelijkheden. Zo zorgen we ervoor dat u hoogwaardig verpakkingsmateriaal geleverd krijgt dat aan alle wensen en eisen voldoet. Wilt u meer weten over vouwdozen kopen bij Bonsema Verpakking? Bel dan met onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder.

Vouwdozen bedrukken

U maakt eenvoudig extra reclame voor uw bedrijf als u uw vouwdozen laat bedrukken. Denk bijvoorbeeld eens aan de postbode die met uw professionele verpakkingen over straat loopt. Op die manier zien veel mensen uw bedrijfsnaam of logo voorbij komen zonder dat u daar zelf veel voor hoeft te doen! Het enige wat u hoeft te doen, is een design maken met onze handige ontwerptool. Laat u dit werk liever aan een professional over? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. Een doos bedrukken kan bij ons in diverse kleuren. Kiest u voor grijstinten of spreekt full colour u meer aan? Wat u ook wenst, vouwdozen bedrukken laat u natuurlijk doen door Bonsema Verpakking!

Vouwdozen op maat

Bonsema Verpakking heeft een ruim assortiment kartonnen dozen. Toch kan het voorkomen dat het juiste formaat er niet tussen zit. In dat geval maken wij uw vouwdozen graag voor u op maat. Wij raden u aan om contact op te nemen als u maatwerk wenst. Ook als u met regelmaat nieuwe dozen nodig heeft gaan wij graag met u in gesprek om een zo goed mogelijke service te kunnen leveren. Als totaalleverancier maken wij niet alleen vouwdozen op maat, maar kunt u bij ons ook producten zoals folie en tape bestellen. Hierdoor haalt u in één keer alles in huis om uw goederen goed te verpakken!