Over ons

Groothandel “Bonsema Verpakkingen sinds 1917” is gespecialiseerd in het leveren van verpakkingsmaterialen voor de industrie en het bedrijfsleven, in de breedste zin van het woord. Deze breedte is terug te zien in ons assortiment. Niet alleen op het gebied van verscheidene productcategorieën, zoals “papier”, omsnoering” en zelfs ”verpakkingsmachines”, maar ook binnen de productcategorieën zelf. Zo vind je in onze categorie “verpakkingsfolie” vele soorten folie. Van schuimfolie tot machinefolie. Je vind hier zelfs meerdere foliebranders en onderdelen daarvoor. Deze zijn perfect voor wanneer je in een korte tijd producten wil verpakken. Door dit brede aanbod ben je voor alle situaties bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres!

Bonsema Verpakkingen: groothandel verpakkingsmateriaal

Bij ‘groothandel verpakkingsmateriaal’ denk je waarschijnlijk als eerste aan verpakkingsmateriaal zoals verpakkingsdozen. En voor vrijwel elk soort verpakkingsdoos ben je bij ons aan het juiste adres! In onze categorie “dozen” vind je namelijk vele soorten verpakkingsdozen. Zo zijn er dozen die geschikt zijn voor een brievenbus, zijn er palletdozen en zijn er zelfs speciale schilderijverpakkingen aanwezig.Mis je nog pallets om de palletdozen op te zetten bekijk dan ons aanbod pallets. Onze houtvezelpallets zijn zeer ergonomisch omdat deze in elkaar nestbaar zijn. Hierdoor bespaar je veel ruimte wanneer je de pallets wilt opbergen! Ook kan je kiezen voor onze piepschuimen pallets. Deze zijn 100% recyclebaar en licht van gewicht. Wil je gebruik maken van luchtvracht? Dan zijn deze piepschuimen pallets de perfecte keuze!

Dozen bedrukken met de perfecte bedrukking

Voor dozen bedrukken of andere verpakkingsproducten bedrukken met de perfecte bedrukking ben je ook bij ons als groothandel verpakkingsmateriaal aan het juiste adres! Wil je een rol tape bedrukken? Of grote of juist kleine dozen bedrukken? Bekijk ons assortiment bedrukte verpakkingen of neem contact met ons op! Vrijwel elke bedrukking is mogelijk!

Naast verpakkingsdozen nog veel meer keuze

Naast dozen vind je in ons assortiment vele andere soorten verpakkingen. Zo zijn er meerdere soorten kokers beschikbaar. Bijvoorbeeld de brievenbus kokers. Deze zijn uitermate geschikt om voor een schappelijke prijs gemakkelijk producten te versturen. Ook enveloppen zijn hier geschikt voor. Wil je monsters versturen? Bekijk dan ons assortiment zakken. Hier vind je onder andere monsterzakken. De perfecte zakken om testproducten mee te versturen!

Maak het compleet, denk om de afwerking

Materiaal verpakken stopt natuurlijk niet bij het kiezen van de verpakkingsdoos. Tijdens het bepalen van de juiste maat en het bedenken hoe en of je kiest voor dozen bedrukken, moet er gedacht worden aan materiaal zoals bijvoorbeeld de tape. Voor een goede verpakking is tape namelijk zeer belangrijk. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een breed assortiment aan tape. Zo vind je bij ons naast de strapping tape ook milieuvriendelijke tape in de vorm van papierentape. Ondanks dat deze tape van papier gemaakt is, is deze tape zeer sterk. Maak de verpakking compleet met het perfecte label! Bekijk ons assortiment labels voor vele keuzemogelijkheden. De labels zijn beschikbaar in vele mate en gemaakt van verschillende materialen. Is jouw product breekbaar? Zorg dan voor duidelijke etiketten om dit kenbaar te maken. Bekijk ons assortiment etiketten of kies voor waarschuwingstape!

Groothandel verpakkingsmateriaal: bescherm jouw product met het perfecte materiaal

In onze categorie “beschermen” vind je onder andere: schuimkorrels, luchtkussenzakjes, schuimfolie en nog veel meer! Gegarandeerd het perfecte materiaal beschikbaar om jouw product mee te beschermen! Om verpakkingsdozen verder te vullen ben je ook bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres! Bekijk onze categorie “opvullen” voor materiaal zoals opvulpapier en opvulchips. Wij bieden hier zelfs vulmachines aan. Dankzij deze machines bespaar je veel tijd. Dit is vooral handig wanneer er vaak verpakkingen gevuld moeten worden!

Meer dan alleen verpakkingsmateriaal

Als groothandel verpakkingsmateriaal specialiseert Bonsema Verpakking zich in alle soorten verpakkingsmaterialen. Maar ook voor verpakkingsmachines ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed en gespecialiseerd assortiment verpakkingsmachines. Zo kunt u bij ons terecht voor luchtkussensystemen, palletwikkelaars, dozen sluitmachines en nog veel meer! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons assortiment op onze webshops, neem contact op of kom langs en bekijk onze verpakkingsmachines in de showroom! Om jouw eigen magazijn verder aan te vullen ben je wederom bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment magazijn benodigdheden voor producten zoals de pallet-steekwagen. Ook kan je bij ons terecht voor kantoorartikelen zoals pennen. Zowel bedrukt als onbedrukt. Maak jouw bedrijf compleet en bekijk ons assortiment werkkleding!