Golfkartonnen dozen

Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Golfkartonnen dozen

De meest gebruikte verzenddozen zijn de golfkartonnen dozen, beter bekend als Amerikaanse vouwdozen. Deze dozen zijn voorzien van kleppen aan de onder- en bovenzijde van de doos welke gesloten dienen te worden met tape. De enkelgolf dozen hebben een draagvermogen van circa 10 kg. De dubbelgolf variant boven de 10 kg. Onze golfkartonnen dozen zijn stevige en kwalitatieve dozen en uit voorraad leverbaar. Ook kunt u deze ophalen in onze winkel!

Golfkartonnen dozen enkelgolf

In ons ruime assortiment vindt u naast golfkartonnen dozen enkelgolf ook dozen die u in kleine hoeveelheden op maat kunt laten bedrukken. Ideaal wanneer u slechts een paar dozen nodig heeft. U kunt vrijwel alles laten bedrukken zoals het logo van uw bedrijf. Daarnaast kunnen wij uw bestelling golfkartonnen dozen enkelgolf op voorraad houden wanneer u hier zelf geen ruimte voor heeft. Een groot voordeel daarbij is dat wij een supersnelle levering bieden!

Golfkartonnen dozen kopen

U kunt bij Bonsema Verpakking onder andere golfkartonnen dozen kopen. Wij bieden u naast verpakkingsmateriaal ook allerlei magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen en alles wat u nodig heeft om pakketten te versturen. Hierdoor kunnen wij uw totaalleverancier zijn. Wij zullen altijd voor u klaar staan en hebben klantrelatie en service heel hoog in het vaandel. Wilt u golfkartonnen dozen kopen? Dan raden wij aan contact op te nemen met onze deskundige klantenservice. Zij zullen u verder helpen!