Dozen golfkarton

 

Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Dozen golfkarton

Wanneer u dozen nodig heeft voor middelzware, tot zware producten zijn de dozen van golfkarton een aanrader. Deze Amerikaanse vouwdozen zijn erg populair en u kunt er robuuste, breekbare, korte of lange producten in verzenden. De doos vult u verder aan met opvulmateriaal en de kleppen aan de boven- en onderzijde plakt u dicht met tape. Daarna zijn de dozen golfkarton klaar voor verzending. Voor producten met een gewicht van onder de 10 kg, raden wij de enkelgolf dozen aan.

Dozen golfkarton dubbelgolf

Wanneer u niet veel dozen nodig heeft, maar u deze wel wilt laten bedrukken bent u bij Bonsema Verpakking aan het juiste adres. Ook onze dozen golfkarton dubbelgolf kunt u in kleine hoeveelheden bestellen. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld uw logo op maat laten bedrukken op de dozen. Wanneer u weinig ruimte heeft om veel dozen te bewaren, kunnen wij deze op voorraad houden! Een bijkomend voordeel is de snelle levering. Heeft u interesse of vragen over onze dozen golfkarton dubbelgolf? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met onze deskundige klantenservice!

Dozen golfkarton bestellen

Alles wat u nodig heeft om uw pakket te verzenden vindt u bij Bonsema Verpakking. Zo kunt u naast dozen golfkarton bestellen ook bij ons terecht voor verpakkingsmachines, magazijnbenodigdheden en pallets. Wanneer u producten wilt kopen kunt u deze bestellen of een offerte aanvragen, waarna onze medewerkers deze voor u zullen opstellen en contact met u opnemen. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen of een afspraak maken en langskomen bij ons bedrijf in Groningen. Dozen golfkarton bestellen doet u eenvoudig bij totaalleverancier Bonsema Verpakking!