Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Dozen bedrukken met logo

Als u wilt dat de ontvangers van uw pakketten direct weten wie de afzender is, kan Bonsema Verpakking uw dozen bedrukken met uw logo! Wij maken het door u gekozen verpakkingsmateriaal zo persoonlijk als u wilt. Naast uw logo behoort ook een afdruk van uw bedrijfsnaam en/of huisstijl tot de mogelijkheden. Dankzij onze nauwkeurige druktechnieken kunt u van ons altijd de hoogste kwaliteit verwachten. Gebruik uw verzendmateriaal als visitekaartje door uw kartonnen dozen te laten bedrukken met logo bij Bonsema Verpakking!

Kartonnen dozen bedrukken met logo

Vergroot uw herkenbaarheid door bij Bonsema Verpakking uw kartonnen dozen te laten bedrukken met uw logo. Dit is mogelijk voor al onze verpakkingen, van verzendkokers tot postdozen.

Behalve grote oplagen is het bestellen van kleine aantallen voor particulieren en kleinere bedrijven een optie. Bovendien zijn onze dozen in alle gewenste formaten leverbaar. Vindt u de ideale vorm of afmetingen niet terug op onze website? Wanneer we uw kartonnen dozen gaan bedrukken met het logo van uw onderneming kunt u ook kiezen voor maatwerk!

Dozen bedrukken met logo bij Bonsema

Kies voor kwaliteit en betrouwbaarheid en laat uw dozen bedrukken met uw logo bij Bonsema Verpakking. Al ruim honderd jaar staan wij bekend om onze hoogwaardige verpakkingen, een reputatie die we keer op keer waarmaken. Onze verzenddozen zijn de veiligste beschermmiddelen om uw goederen mee te versturen. Keer op keer zullen uw klanten en u profiteren van de stevigheid en duurzaamheid van ons praktische verpakkingsmateriaal. Om ook uw naamsbekendheid te vergroten, laat u natuurlijk uw dozen bedrukken met uw logo bij Bonsema Verpakking!