Wilt u graag meer informatie? Vraag het aan onze experts!

Vraag vrijblijvend advies aan

Schilderijdoos

Voor het veilig verzenden van schilderijen en foto’s in fotolijsten is de schilderijdoos de oplossing. De harde kartonnen dozen zorgen voor de optimale bescherming om beschadiging te voorkomen. Heeft u kleinere pakketten die voorzichtig verzonden moeten worden? Dan zijn de enveloppen met noppenfolie aan de binnenkant aan te raden. U kunt de schilderijdoos in grote en kleine hoeveelheden bij Bonsema Verpakking bestellen. Ideaal wanneer u er niet veel nodig heeft!

Schilderijdoos karton

Wij beschikken over vele maten van de schilderijdoos van karton. Wanneer uw maat hier niet tussen zit raden we aan contact op te nemen met de klantenservice. Zij zoeken naar een oplossing! Wij kunnen de verzenddozen voor u laten bedrukken. Zo zijn de dozen te verfraaien met uw logo, een leuke afbeelding of vrolijke tekst. Met een bedrukte doos ontvangt uw klant zijn pakketje met een glimlach! Het laten bedrukken van een schilderijdoos van karton kan in grote en kleine hoeveelheden.

Schilderijdoos verpakkingsmateriaal

Voor optimale bescherming van uw schilderijdoos raden wij aan te kijken bij ons verpakkingsmateriaal. Wij beschikken over verschillende opvulmaterialen zoals papier of luchtkussens. Ook kunt u de dozen beschermen met folie. Deze rollen zijn handmatig of machinaal te gebruiken. De schilderijdoos uit het verpakkingsmateriaal assortiment maakt u natuurlijk dicht met onze tape. Deze tape kunt u laten bedrukken met uw logo voor de finishing touch!

Schilderijdoos kopen

Wilt u ook een stevige doos om uw schilderijen in te verzenden? Via onze webwinkel kunt u eenvoudig een schilderijdoos kopen. Wij zijn totaalleverancier als het gaat om verpakkingsmateriaal, maar hebben ook een assortiment met magazijnbenodigdheden, kantoorartikelen en werkkleding! Een schilderijdoos kopen doet u gemakkelijk door een offerte aan te vragen. Wanneer u grote hoeveelheden wilt raden wij aan contact op te nemen. Onze adviseurs denken graag met u mee naar de beste oplossing!